مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1403/02/06
تجلیل از فعالان و حامیان سلامت چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همزمان با هفته سلامت، فعالان و دستگاه‌های اجرایی برگزیده حامی سلامت استان چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار داشت: در پنجمین روز از هفته سلامت 1403، از بیش از 100 نفر از فعالان و حامیان سلامت استان تقدیر شد.

وی افزود: این مراسم با حضور دکتر اعرابی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، اعضای هیئت رییسه دانشگاه، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و جمعی از نمایندگان دستگاه های اجرایی در سالن اجتماعات ابن سینا مجتمع اموزشی پردیس رحمتیه برگزار گردید.

درخشان افزود: در این مراسم دستگاه های اجرایی همچون سپاه پاسداران حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان، نیروی انتظامی استان، سازمان صدا وسیمای چهارمحال و بختیاری، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، اداره کل آموزش و پرورش استان، اداره کلبیمه سلامت استان،  ستاد فرمان حضرت امام(ره) استان، اداره کل ورزش و جوانان استان،  شرکت آب منطقه ای استان، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، شهرداری شهرکرد،  شورای اسلامی شهر شهرکرد، اداره آموزش و پرورش عشایر استان و .... به عنوان دستگاه های برگزیده حامی سلامت که طی یکسال گذشته با تعامل وهمکاری در امر سلامت یاریگر بودند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گفته وی؛ هفته سلامت امسال یکم تا هفتم اردیبهشت ماه با شعار " سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت" همزمان با سراسر کشور، با اجرای برنامه های متنوع در مناطق شهری و روستایی استان چهارمحال و بختیاری گرامی داشته شد.

مشاهده تصاویر بیشتر و گالری عکس

مشاهده فیلم و گزارش خبری صدا و سیما از شبکه استانی جهانبین

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.