مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1403/02/06
فعالیت 10 هزار نفر در عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: 10 هزار نفر در مجموعه دانشگاه شاغل و در عرصه سلامت فعالند.

به گزارش وبدا، دکتر اعرابی در همایش تجلیل از فعالان و حامیان عرصه سلامت استان گفت. اشتغال در عرصه سلامت، نعمتی بزرگ از سوی خداوند است چراکه فعالیت برای احیای جان مردم، مراقبت از سلامت و پیشگیری از بیماری هاست.

وی افزود: همواره خودمراقبتی، رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به بیماری مقدم بر امر درمان است.

دکتر اعرابی اضافه کرد: اجرای برنامه غربالگری پرفشاری خون در قالب پویش ملی سلامت، منجر شد بیش از 10 هزار نفر در استان از بیماری خاموش و بی علامت فشارخون بالای خود مطلع شوند. واین یعنی پیشگیری از 10 هزار نیازمند دیالیز در آینده!

وی گفت: "سلامت" همه ابعاد جسمی، روحی، روانی، معنوی و ... را شامل می شود.

دکتر اعرابی تصریح کرد: ایجاد و توسعه شبکه های بهداشت یکی از افتخارات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، بطوری که هم اکنون بیش از 95 درصد جمعیت استان به خدمات سطح یک بهداشت دسترسی دارند.

وی گفت: اجرای "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" و برنامه "سلامت خانواده و نظام ارجاع" نیازمند مشارکت همگانی است.

دکتر اعرابی ادامه داد: ارتقا سطح سواد سلامت در جامعه با بکارگیری ظرفیت‌های  مردمی محقق می شود.

وی با اشاره به اینکه کاهش آسیب های اجتماعی بصورت جدی مورد تاکید و یکی از اولویت های کنونی است خاطرنشان کرد: حفظ و بهبود شاخص های بهداشتی به عنوان اساس ترین رکن نظام سلامت در استان ضروری است.

وی در پایان بر جلب اعتماد مردم، افزایش رضایت مندی و کاهش شکایات مردمی تاکید کرد.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.